Mini Cart

RECYCLED POLYESTER

Verden er allerede fuld af plastik, som går tabt på lossepladser og forbrændingsanlæg. Vi spurgte os selv; hvorfor lave mere når vi kan genbruge det, vi allerede har? Ligesom det meste recycled polyester, er vores også lavet af genbrugte plastikflasker.

ORGANIC COTTON

Bomuld er et helt fantastisk materiale, men det har desværre også en mørk side. Produktionen af bomuld kræver store mængder vand, land og kemikalier. For at undgå de usunde kemikalier, bestræber vi os på kun at bruge organic cotton. Ydermere forbedrer det jordens og vandets renhed - var der nogen der sagde win-win?

VISCOSE

Vidste du, at viscose starter livet som et træ? Vi bryder os ikke om at vores skove bliver ryddet, da træerne producerer luft og vand samtidig med, at de er hjem for fugle og dyr. Derfor gør vi en stor indsats for at skaffe vores viscose fra bæredygtige og certificerede skove.

MAGIC FABRICS

For os starter alle designs med metervarerne.

Vi ved godt at vores metervarer efterlader store aftryk på miljøet, og derfor gør vi os naturligvis meget umage for at vælge de mest miljøvenlige af slagsen. Disse materialer kalder vi vores magiske materialer.

RECYCLED WOOL

Recycled wool er lavet af gammelt uld og overflødige uldrester efter tilskæring. Vores recycled wool kommer fra Prato i Italien, hvor de har genbrugt uld i mere end et århundrede.

RECYCLED COTTON

Vi synes, det er fascinerende, at man kan lave nye ting af gamle rester - hvilket netop er grunden til, at vi elsker recycled cotton. Recycled cotton er lavet af det overflødige bomuld, som er tilbage efter tilskæring. Herefter bliver det lavet til nyt garn og materialer. Ta' os ikke kun på ordet - den er certificeret.

TENCEL

Tencel er hovedsageligt lavet af eukalyptustræer. Træerne vokser i bæredygtige og certificerede skove - og produktionen foregår helt uden kemikalier. Ydermere er Tencel estimeret til at bruge fem gange mindre land og 80% mindre vand til produktionen end normalt bomuld bruger.

DEADSTOCK FABRICS

Siden vores begyndelse har vi gjort brug af stofrester og over-bestilte metervarer fra andre designere. Metervarer der var efterladt i lagerhaller på deres vej til lossepladsen. Vi kalder disse materialer ‘Deadstock fabrics’, og vi elsker stadig den dag idag at finde gamle gemte skatte og skabe nye smukke styles ud af dem. Denne start på vores rejse er også grunden til, at vi fik vores navn Designers Remix.