Mini Cart
#PRELOVEDREMIX

Som en naturlig forlængelse af det cirkulære initiativ, har vi tilmeldt os til at være en del af 2020s Circular Fashion Commit. Dette betyder, at vi har forpligtet os til en række cirkulære initiativer. Læs om vores forpligtelser og udvikling her.

VI FØRER VORES DESIGNARV VIDERE

Designers Remix Preloved er et tiltag, der har til formål, at forlænge levetiden på dine gamle Designers Remix items fra tidligere sæsoner. Ved brug af vores cirkulære retursystem, kan vi endnu engang udnytte det fulde potentiale af de ressourcer der allerede eksisterer. Vi kreerer nye unikke Designers Remix styles af dine gamle Designers Remix styles.


Visionen er ikke fremmed for os. Faktisk blev vores brand stiftet i 2002, baseret på netop dette bæredygtige og cirkulære mindset. Charlotte Eskildsen genbrugte og genskabte designervarer der ikke var blevet solgt, ved at mixe dem op med andre vintage styles. Dette tiltag var byggestenen for brandet Designers Remix.


“Når jeg tænker på hvor meget tøj vi har solgt de sidste 15 år, må der være et kæmpe potentiale for en masse gode materialer, som bare ligger derude og venter på at blive genbrugt”

Charlotte Eskildsen, Kreativ Direktør


Ved at indleverer dine gamle Designers Remix styles kan du være med til at give lidt tilbage til miljøet. Som tak for at være bevidst om miljøet, belønner vi dig med en voucher, der giver dig 10% på dit næste køb. Få et gratis pakkelabel ved at kontakte os på makefashionbetter@designersremix.com.


KADK x DESIGNERS REMIX PRELOVED

DESIGNERS REMIX PRELOVED SAMARBEJDER MED DET KONGELIGE DANSKE KUNSTAKADEMIS SKOLER FOR ARKITEKTUR, DESIGN OG KONSERVERING

Designers Remix har udviklet et unikt, bæredygtigt og cirkulært design samarbejde med unge talenter fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. 12 studerende deltog i et 8 ugers program lavet af Designers Remix Preloved. De er blevet givet fuldstændig kreativ frihed til at producere deres egne unikke items, så længe de kun anvender genbrugte materialer fra Designers Remix.