Mini Cart

6. PLETRENSNING
Hvis du skulle have fået en lille plet på trøjen, behøver det ikke nødvendigvis at betyde, at den skal til vask. Pletrensning kan være en god og hurtig løsning til at komme af med pletten - dit tøj vil takke dig for ikke at blive vasket hver gang.

7. GRØN RENSNING
Lad ikke hvem som helst rense dit tøj og gør kun brug af professionelle renserier, der bruger vand som deres primære opløsningsmiddel. Kig efter svanemærket, så det er nemt at styre uden om de renserier, der gør brug af perchlorethylen og carbonhybrider.

8. OPBYG EN TIDLØS GARDEROBE
Impulskøb fører ofte til en overflod af tøj i din garderobe. Tidsløse, samt velovervejede indkøb holder bare længere i klædeskabet. Vælg kvalitet over kvantitet. Tænk over hvad du køber, køb kvalitet og elsk det for evigt.

9. REPARER I STEDET FOR AT UDSKIFTE
Næste gang din yndlingstrøje er gået i stykker, så tjek den lige igennem en ekstra gang - i de fleste tilfælde vil dit tøj kunne repareres - i stedet for blot at blive smidt ud. Tænk på det som en mulighed for at kunne skabe dit helt eget customized stykke tøj.

10. DONER & GENBRUG
Vi forstår godt, at det nogen gange bare er tid til udskiftning i garderoben - men lov os aldrig bare at smide det gamle tøj ud. Dit aflagte tøj kan skabe meget større glæde end du lige går og tror. Utallige velgørenhedsorganisationer ville elske at modtage dit aflagte tøj. Du er også velkommen til at sende tøjet ind til os gennem vores Garment Collection skema. Hvis du ønsker at sende en af dine ældre Designers Remix eller Little Remix styles retur til os, kan du altid kontakte os angående muligheden for at modtage et gratis pakkelabel. Kontakt os på: makefashionbetter@designersremix.com.

DU KAN GØRE EN FORSKEL

Vidste du at op til to tredjedele af dit tøjs CO2-aftryk opstår efter du har købt det? Det synes vi faktisk er en god ting - for det betyder, at du kan gøre en forskel, og at det slet ikke er så meget der skal til. Her er 10 små ændringer du kan foretage dig, for at være med til at gøre en stor forskel.

1. VASK KUN NÅR DER ER BRUG FOR DET
I denne sammenhæng kan dovenskab faktisk være en super god egenskab. Vask kun dit tøj, når det er nødvendigt. Dit tøj kommer til at holde meget længere, og du sparer både vand og penge.

2. VASK VED LAV TEMPERATUR
Der er ingen grund til at vaske dit tøj ved for høj temperatur. Det meste tøj har faktisk bedre af at blive vasket ved lavere temperaturer. Gør dit tøj og miljøet en tjeneste - og skru lidt ned for temperaturerne.

3. BRUG EN VASKEPOSE
Når du vasker finere og skrøbelige materialer kan det være en rigtig god ide at gøre brug af en vaskepose. Det vil med sikkerhed forlænge levetiden på dit tøj.

4. DROP TØRRETUMBLEREN
Du kan spare en masse energi ved at skippe tørretumbleren. Godt nok kan tørretumbleren synes som den hurtigste løsning, men gør dig selv og dit tøj den tjeneste at hænge det op til lufttørring. Du vil ikke fortryde det.

5. LUFT DIT TØJ
Når du føler dig lidt brugt, har du ofte brug for frisk luft. Det samme gælder dit tøj, som nogle gange bare har brug for lidt luft i stedet for en vask og tørring.